Aankoop

Er is tijd om eerst rustig kennis te maken; dit is een voorwaarde om open en eerlijk te zoeken naar een huis dat past bij u, bij uw droom én bij uw portemonnee. Het vinden van het gedroomde en betaalbare huis is een combinatie van know-how, relaties en ervaring en kennis van bouwkunde, inzicht in de verhouding tussen prijs en kwaliteit, weten wat de bestemmingsplannen zijn en hoe zit het met, bijvoorbeeld, de milieuverordeningen.

Een grote som van kleine en grote lettertjes en die som moet goed opgelost worden.

Verkoop

te koop

Het bordje in de tuin of de poster op het raam heeft veel voeten in de aarde.

Het verkopen van uw huis is véél meer dan een grote financiële transactie. De emotionele waarde van het huis met ontelbare en onvergetelijke beelden en geluiden is namelijk niet te koop. Toch herkennen wij de bijzondere kenmerken en weten de kracht van uw oude woning op waarde te schatten.

We doen dit samen met u, met uw tekst en uitleg over de bijzonderheden van het huis, met uw verhaal, het verhaal achter die twee woorden te koop.

Taxatie

Velen kennen de prijs, weinigen de waarde. De taxateur is een erkend specialist en haar rapport voldoet aan alle eisen van elke Nederlandse Bank. Het officiële taxatierapport is van groot belang bij de aankoop van een nieuw huis, of bij een verandering van de hypotheek op uw woning, of in verband met successie en boedelscheiding.